BC Vlist staat voor een grote uitdaging

Het eerste team van BadmintonClub Vlist is dit seizoen mee-gepromoveerd naar de derde klasse van de Regio Zuid-West. Voor het eerst in de geschiedenis van BC Vlist mogen zij in deze klasse uitkomen.Het is voor BC Vlist de derde promotie op rij en daarom gaat het team voor handhaving in deze klasse, wat een heel mooi resultaat zou zijn. Maar het wordt een

zware opgave.Vlist speelt komend seizoen tegen o.a. het eerste team van Ouderkerk en het vierde team van Lekkerkerk.Het tweede team van BC Vlist gaat zevende klasse spelen en het derde team achtste klasse.Deze teams gaan voor promotie, om zodoende de afstand kleiner te maken tussen hen en het eerste team.

Team 1,2 en 3

Team 1,2 en 3

Bij het tweede en derde team zit BC Vlist nog wel om dames verlegen, die graag competitie willen spelen en mee willen trainen.
Dames die vroeger competitie gespeeld hebben en graag weer op nivo willen spelen zijn van harte welkom bij BC Vlist. Kom hiervoor langs in Sporthal de Stolp in Stolwijk of Concordia in Haastrecht. Info, R. van Rossum 0182-362481

De jeugd bij BC Vlist komt er ook aan en wordt langzaam bij de senioren geïntegreerd.De afgelopen maanden waren de resultaten van de jeugd dan ook goed te noemen, met een derde plaats voor jeugdteam 1 en een tweede plaats voor jeugdteam 2.De verwachtingen voor de toekomst zijn ze dan ook zeer optimistisch bij BC Vlist.

Maar voorlopig moeten we nog even op de spelers van nu rekenen.

We hopen dan ook dat we competitiegroep onder leiding van trainer Cor Broeren aan het eind van het seizoen naar tevredenheid gepresteerd hebben.BC Vlist vind het heel belangrijk dat de spelers het naar hun zin hebben. Zowel bij de trainingen al bij de wedstrijden. En dan volgen de resultaten vanzelf.

De eerste trainingen zijn weer eind augustus en in derde week van september begint de competitie.De wedstrijden zijn thuis altijd op vrijdag en de training is op woensdagavond in de Stolp.

Bladwijzer de permalink.

Over André de Jong

Beheer BCVlist website

Reacties zijn gesloten.