Nieuw Seizoen gaat weer van Start bij BC Vlist!

Beste leden,
Een Nieuw Seizoen gaat weer van Start bij BC Vlist.
Na een nogal roerig vorig seizoen gaan we in het komend seizoen weer vrolijk van start.
We gaan weer beginnen.

De eerste speelavond is
voor de Senioren : dinsdag 23 augustus van 20:00 – 22:00 uur
voor de Jeugd : woensdag 24 augustus van 18:30 – 20:00 uur.

De dinsdagen hebben we de zaal in Haastrecht van 20:00 tot 22:00 uur.
Alle Senioren zijn dan welkom, en ook de wat oudere jeugd.

We hebben zeker nog ruimte voor nieuwe leden,
Dus als je een Vriend, Kennis, Oom,Tante, Vader, Moeder, of wie dan ook, eens een keer mee wilt nemen om een keer lekker te sporten bij de gezelligste BadmintonClub van de Krimpenerwaard.
Neem hem of haar gewoon een keer mee. Leen-Rackets zijn aanwezig.
Ook gaan we zaterdag 10 september weer meedoen met de FIETSTOCHT – Rabobank in Beweging waarmee we weer een leuk zakcentje voor onze club bijeen gaan fietsen.
Voor iedereen die een volle kaart inlevert, maakt de Rabobank € 5.00 over op onze rekening, of € 3.50 voor een wandelroute Dus houdt de datum van zaterdag 10 sept. vrij voor een leuke fietstocht met diverse activiteiten.
(meer info op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/krimpenerwaard/)
Zoals de Bazar in Berkenwoude.

En het horeca-plein in het Loetbos.
Rabobank Krimpenerwaard heeft verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet in de prachtige Krimpenerwaard, met als gezellig middelpunt het horecaplein in het Loetbos. Op dit horecaplein vieren wij deze dag ons 5-jarig jubileum met Radio 538 DJ’s On Tour. Vanaf 12.00 uur draait 538-DJ Menno de Boer de beats van dit moment. Feest dus gezellig met ons mee!

 

Sportprijzen
Om 14.00 uur worden op het horecaplein de Rabobank Krimpenerwaard Sportprijzen 2015 -2016 uitgereikt. De winnende sportvrouw, sportman, sportploeg, sportvereniging en vrijwilliger ontvangt uit handen Radio 538-DJ Menno de Boer een geldprijs te besteden aan hun sport of teambuilding.

Mini triatlon
Nieuw dit jaar is de mini triatlon bij de Surfplas in Krimpen aan de Lek in samenwerking met SYnerKri. Deze triatlon heeft meerder hindernissen die jou uitdagen om uiteindelijk vol energie over de finish te komen. Zwem, fiets en ren zo snel mogelijk het parcour rondom de Surfplas uit. Ga jij de uitdaging aan? Dan verdien je € 3,50 voor jouw vereniging, stichting of school. Voor de mini triatlon is inschrijven verplicht. Inschrijven kan tot 1 september door een e-mail te sturen naar communicatie.krimpenerwaard@rabobank.nl. Start tussen 10.30 uur en 12.30 uur.

Christiaan Oudendag

Over Christiaan Oudendag

Just me!
Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.