Trainer Cor Broeren tekent voor 5e jaar bij

BC Vlist en haar trainer Cor Broeren gaan voor het 5e jaar op rij een verbintenis van weer een jaar aan. De Badmintonvereniging van Stolwijk en Haastrecht heeft met deze overeenkomst een soort record gevestigd. Niet eerder was het zo dat de trainer en de vereniging zo lang tevreden over elkaar waren zodat een samenwerking zo lang naar ieders tevredenheid kon duren.
De resultaten van de afgelopen seizoenen liegen er ook niet om, en hebben hier ook zeker aan bijgedragen. Zo is het eerste team van Badminton Club Vlist nu zelfs al drie jaar achter elkaar een klasse gepromoveerd. En mag daardoor komend seizoen in de derde klasse uitkomen.
Ook bij de jeugd heeft Cor het nodige voor elkaar gekregen. Op dit moment draaien twee jeugdteams mee in de competitie, en vooral door het organiseren van school clinics lukt het Cor en BC Vlist om ondanks de crisis toch een stijging in het jeugdledental te houden.
En ook bij de recreanten weet Cor leden goed te begeleiden en te trainen dat een aantal van hen het komend seizoen de overstap naar de competitie zal gaan maken.

Bladwijzer de permalink.

Over André de Jong

Beheer BCVlist website

Reacties zijn gesloten.